Sunnuntai 18.6

Näppärä Täppärä on aikamoinen vauhtivintiö. Isot sisaruksensa ovat aina olleet paljon varovaisempia toimissaan, mutta nuorin rämäpää ei turhia huolehdi. Eilen lähti uimarannalla sujona viilettämään kohti rantaa "leiripaikaltamme", taakseen katsomatta. Vesirajaan päästyään sentään vilkaisi, että äiti on yhä mukana. Nappasin vaatteet pois ja poikahan lähti suorilta konttaamaan avoveteen! Vesi oli jääkylmää mutta siitä piittaamatta poju lätsytteli haltioissaan menemään. Aikamoinen vesipeto taitaa tulla Ässästä... Kauhulla mietin jo mökkireissua, kuinka kummassa saamme moisen termiitin pysymään poissa vedestä??
Tänään sitten valloituksen kohteena oli keittiöjakkara. Hassu pieni mies kiipesi aivan ylös kuin vanha tekijä ja vieläpä nousi polvilleen. Ymmärrettävästi huuto oli sydäntäsärkevä, kun poika nostettiin jakkaralta pois ja lähetettiin matkoihinsa.

105756.jpg

Sitten pari kuvaa Siitä Hatusta, josta tuli susi. Tekisi mieli purkaa, mutta neiti ei anna. Plääh. Ohje on Novitan kesä 2006 -lehdestä, ilman lieriä. Lankana Samos Lollipop eli hatusta tuli hitusen liian iso, mutta josko taas virheistään oppisi. Yrittänyttä ei kuitenkaan laiteta, kai tässä täytyy olla tyytyväinen että edes jotain sain aikaiseksi, kyseessä kun on ihka ensimmäinen virkkaustyöni.
105757.jpg

Rusetin kanssa:
105758.jpg