Perjantai 28.4

Jälleen kerran tuskailen siivouksen aloittamisen kanssa. Nyt olisi jo melkeinpä pakko saada nuo The Rojuläjät raivattua tuolta pöytätasoilta ja kirjahyllystä, jottei kaikki jää taas yhdelle päivälle. Tarkoitus kun on sunnuntaina vetää lattiat imurilla nurkasta nurkkaan ja heilua rätin kanssa puhtaaksi. Samalle päivälle buukkasin jo leipomishommat (tosin pakastettavat, kuten munkit ja pizzakiekurat teen jo tänään, kunhan saan aikaiseksi siis ;D) ja koska nuo termiitit pörrää ympärillä joka tapauksessa koko päivän, on noissakin enemmän kuin tekemistä. Onneksi vieraat tulee maanantaina vasta klo 14 jälkeen.

* * * *

Aamulla vein kaksi isompaa lasta avoimeen päiväkotiin, kun tulin heikkona hetkenä luvanneeksi tytölle naamiaiset. Komerosta kaiveltu Ikean koira-puku istui loistavasti neitosen päälle ja aiheutti ihastuneita katseita ja kommentteja kerhossa :D Taisi huomio vähän neitiä ujostuttaakin, kun yleensä ei ole tottunut olemaan kaiken keskipisteenä. Hienosti meni kuitenkin kerhoilut tällä kertaa ja pääsinpä ilmoittamaan porukkamme avoimen kevätretkellekin lähistön kotieläinpihalle. Kesäkuun alussa olisi tällainen retki tarkoitus tehdä.
Marketeilla tuli myös pyörähdettyä tänään, ruokakaappia täyttämässä ja keskimmäiselle pojalle lenkkarit hakemassa. Ensin katsastimme Prisman kenkähyllyt, mutta sopivia (älykkään hintaisia) kenkiä ei viikarille sieltä löytynyt. Neidille bongasin vinkeät lenkkarit, joissa valot vilkkui astuttaessa, mutta tokihan juuri tytön koko puuttui. Isompaa ja pienempää kenkää notkui hyllyt väärällään. No, ruokaostokset suoritettuamme ajoimme vielä Citymarketille, josta A löysi hianot Puuha-Pete -lenkkarit ja nehän ne hälle piti ostaa, vaikka hinta oli suolainen. Olimme ajatelleet isommille vähän halvempia kenkiä kuin kuopuksen 24,90e maksavat, mutta vain kahta euroa halvemmat oli nämä "pikku-Puuhiksen" jalkineet. No, pääasia kun on mieluiset ja muutenkin ihan hyviltä ja tukevilta nuo tuntuivat.

Nyt olisi loistava hetki lastenohjelmien aikana tehdä jotain Järkevää, joten pakotan itseni aloittamaan tuon kaamean urakan. Hikkee pukkaa jo pelkästä ajatuksesta, mutta jospa siitä hengissä selviäisi ;D