Lauantai 24.9

Minun piti  olla immuuni puikkohulluudelle. Vannoin ja vakuutin, että koska en ole koulussa aikoinaan neulomista oppinut, niin en sitä opettele myöhemminkään. Vaan kuinkas sitten kävikään...
Irkissä minulle neuvottiin jo aikapäiviä sitten neulomissivuston osoite, silloin sen jätin vain suosikkeihin ajatuksena tutustua paremmalla ajalla. Selain vaihtui välissä ja osoite katosi, mutta kipinä jäi kytemään. Viime viikolla sain sitten uudestaan linkin sivustolle, jossa neuvotaan kaikki alusta alkaen ja niinhän siinä sitten pääsi käymään, että eilen marssin kaupasta upouusien puikkojen ja lankakerän kanssa. Lanka on viininpunaista 7 veljestä ja tarkoitus on tehdä siitä näin ensi alkuun harjoitustyönä kaulaliina Esikoisen nukelle. Saa nähdä kuinkas äijän käy, tässä on kaikki mitä tähän mennessä on valmista ;)

                 11048.jpg

Yllättävän helppoa tuo neulominen onkin, kuvittelin sen paljon hankalammaksi. Tai sitten olen vain supernopea oppimaan ;) Tiedä häntä. Mutta mukavaa se on, vielä kun oppisin laskemaan hartiat rennoksi työskentelyn aikana, tahtoo olla muutenkin niin kipeinä.

Nyt jatkamaan aamupuuhia (ja neulomista ;))!