Perjantai 10.2

Meinaa aivan unhoittua tämäkin, joten nyt naputtelen vaikka väsyttäisi miten.

* Pikkuherramme osaa ryömiä vauhdikkaasti paikasta toiseen, erityisiä suosikkeja ovat lastenhuone, kylppärin lattiakaivo (yäk, mikä siinäkin kiinnostaa), koirien vesikupit sekä videot. Myöskin aika pop-juttu on nyt nousta kaikkea vasten, milloin jätkä on kiipelissä sohvapöytää vasten, milloin syöttötuolia. Hän kun ei vielä osaa laskeutua alas. Muutamia askelia pienoinen jo konttaa, tosin ryömimällä pääsee nopeammin.
* Ruoka-puolelle ei juurikaan kuulu uutta. Edelleen mennään pelkällä rintamaidolla, lukuisia ruoka-aineita on  kyllä kokeiltu mutta mikään ei tunnu sopivan. Äiti imetysdieettaa useita yleisallergisoivia ja -pierettäviä. Kova olisi pojan halu syödä jotain, mutta kurjat vanhemmat eivät anna :p Ehkä sitten joskus...
* Ässän mielipuuhaa on kaiken työntäminen suuhun. Lehdet, isojen sisarusten pikkuiset muovieläimet, parkkitalon bensaletkut, legot, pöydän kulma... kaikki kelpaa. Mukavia ovat myös hiekoitushiekan pikkukivet, niitä jäpikkä pyörittelee ja mutustelee suussaan minuuttikaupalla. Koiria yritetään myöskin maistella, tosin karvat suussa eivät ole ollenkaan Ässän mieleen.
* Hampaita on edelleen suussa neljä, tosin kulmat pullottaa lupaavan näköisesti. Ehkäpä lähiviikkoina?
* Yöt menee vaihtelevasti, pisin unipätkä viimeisten viikkojen aikana on ollut 6,5h yhden kerran. Muutoin nukutaan max. 3-4 h sykleissä, masun ollessa kipeä heräillään vieläkin tiheämmin. Mamman kainalossa tuntuu yöunet maistuvan parhaiten, joten olemme siirtyneet allergioiden myötä pikkuhiljaa takaisin perhepetiin. Yllättävän hyvin pikkumies pysyy sängyssä. *kop kop*
* Kovasti tutkimustyötä Ässä tekee, tarkastelee kulmat kurtussa uutta lelua ja maistaa joka nurkasta ennen "hyväksymistä". Oikein rauhallinen ja aurinkoinen pieni on, kun masussa ei kipristä.
* Tuoreimmat mitat ovat 7810g ja 71,8cm, päänympärys 46cm. Kasvaa nihkeästi mutta omalla käyrällään. Hemoglobiini 109, alarajoilla mutta ei sentään anemian partaalla ole poju.