Keskiviikko 1.3

Tämä täti taitaa pysyä aika pitkään poissa koneelta, posti toi nimittäin suorastaan taivaallisen lähetyksen Käsityökorista. Kuoresta paljastui kolme ristipistopakettia (koira-taulu sekä kaksi Nalle Puh-aiheista) sekä kahdet suorat bambupuikot (koot 4 ja 6) ja yhdet sukkapuikot (koko 4,5), myöskin bambua. Sormet syyhyää päästä näpräämään neulan kanssa ja neulomaan uusia vaatteita, mutta kaupassakäynnin ajan pitäisi vielä malttaa odotella. Lanka on nimittäin loppu ja tarvitsen vielä kerän vaaleansinistä Woolia Vauvan villapaitaa varten. Näinköhän maltan kuitenkaan tehdä sen hihan loppuun ;)
Mielessä siintää jo ristipistotöiden lisäksi kaulahuivi Esikoiselle, vaaleanpunaisesta ja violetista Tango Fanista tai ehkäpä Teddystä... Hiplaan kaupassa kumpi tuntuu mukavammalta. Itselleni haluaisin myös tehdä jonkinlaisen huivin, Fifi2 olisi ihana mutta kärsivällisyyteni ei siihen vielä riitä ;) Haaveilen myöskin villapaidoista, itselleni ja neidolle. Ah, niin paljon kaikkea ihanaa ja niin vähän aikaa... kuka möisi kellooni 24 tuntia lisää?
Hassua kyllä, että vielä vuosi sitten en kuvitellutkaan koskaan neulovani. Käsityöt kiinnostivat tasan niin kauan kun jotain sain aikaiseksi, muutamia vaippoja ompelin kuopukselle, mutta sekin innostus lopahti melko pian. Nyt kuitenkin olen aivan uudella fiiliksellä mukana tässä neulomisessa, tuntuu ettei kaikkea tarvitsekaan osata vaan teen helpompia ja siirryn pikku hiljaa vaativampiin, siinähän ne taidot kehittyy. Mistähän kummasta tää pitkäjänteisyys on mun elämääni tullut?? En valita, mutta ihmetyttää kun ei ennen ole näkynyt. Nautin kuitenkin tästä niin kauan kuin tätä kestää ;D