Perjantai 9.9

Klo 10.32: Vauva istuskelee sitterissä ja katselee valon ja varjon leikkiä seinässä. Suloista. Hän heräsi vasta puoli tuntia sitten yöunilta ja on nyt niin hyvällä tuulella, hymyjä satelee ja naurua piisaa. Esikoinen ja Kakkonen leikkivät ulkona etupihalla, ikkunasta heitä tässä vahdin. Aika vahtiminen noissa onkin, kun pihassa oleva iso kallio houkuttelee kiipeämään.

Neuvolakuulumisia

Neuvolareissu meni ihanasti keskiviikkona. Terveydenhoitajamme on asiansa osaava, sydämellinen ja empaattinen, paras tähänastisista. Juttua hänellä tulee liki taukoamatta :) Kovasti kehui Vauvan jäntevyyttä ja motorisia taitoja, hyväntuulisuutta ja reippautta. Painoa ja pituutta on tullut nihkeästi edellisiin kuukausiin verrattuna, mutta todennäköisesti poika vaan etsii nyt omaa käyräänsä ja kasvu tasoittuu tulevina kuukausina. Terkka kyseli varovaisesti mitä mieltä olen kiinteistä, mutta kuultuaan kantani seisoi täysin tukenani ja kehotti jatkamaan imetystä puoleen vuoteen asti. Ihanaa toimintaa! Juuri tällaista neuvolalta toivonkin.

"Auto rikosi"

Tiistaina automme sanoi sopimuksensa irti. Mies oli ajamassa kaupunkiin hakemaan koirille ruokaa, kun moottorista alkoi kuulua kummaa nakutusta. Ei muuta kun äkkiä nokka kohti kotia, ettei moottoritielle levahda koko katiska. Pari päivää nyt onkin mies viettänyt auton kimpussa ja tullut siihen lopputulokseen, että kyseessä on laakerivika. Hienoa, ei kuulemma olekaan mikään ihan halpa remontti tiedossa. Nyt sitten pähkäilemme, mistä rahat revitään, hieman hankalaa on miehen ilman autoakaan töihin kulkea. Bussit kulkee niin pitkään, että jotta hän ehtisi seitsemäksi töihin, on noustava jo puoli viideltä ylös jotta ehtii koirat käyttää ennen lähtöä... No, toivotaan että kaikki järjestyy parhain päin. Yleensähän niin on ollut tapana käydä, luotan siihen että nytkin.

Klo 12.14: Varsinaista hyppelyä tämä kirjoitus. Puolet mielessä olleista asioista varmaan jää kirjoittamatta, kun ei omia ajatuksiaan kuule. Nappulat vaatii jo ruokaa ja unta ja meno on sen mukaista. Jospa jatkaisin toisella kertaa... vaikkapa päiväuniaikaan ToDo-listan tekemisellä.