Maanantai 22.5

Taisipa Ässä kuulla äidin uhkauksen, ettei tissiä tule yöllä eli klo 23-06 välisenä aikana, kun päätti viime yönä vetää 8 tuntia unta putkeen. Olin aamulla aivan äimänkäkenä, kun jätkä vetää tyytyväisenä sikeitä omassa sängyssään vieläkin ja tissit uhkaa räjähtää. Viimeksi tämmöinen erehdys taisi Täpsälle sattua joskus joulunseutuun, joten pahakseni en pistä ollenkaan. Saisi ottaa tavaksi.
Kunnon yöunista huolimatta (tajusin jopa mennä samaan aikaan pojan kanssa nukkumaan eli vähän jälkeen klo 23) väsyttää niin pirusti. Viime viikko oli vaihteeksi rankka niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Tuntuu kuin koko miehen töissäolojakso olisi ollut vain unta. Ässän sairastelut verottivat minun yöuniani (ja mitään tekemistä asian kanssa ei ole pisimmillään yhteen asti tv:n ääressä istumisella) ja tuntuu etten vieläkään ole saanut paikattua univajetta, vaikka eilenkin nukuin liki 2h päiväunet. Haukotus.
Josko tässä alkaisi tehdä jotain järkevää. Kaksi isompaa lasta vein juuri päiväkotiin ja nuorimmainen vetelee sikeitä rattaissa pihalla. Toisaalta loistava hetki vaan OLLA ja kerätä voimia tulevaan... hmm, istunko koneella vai siivoanko, kas siinäpä pulma ;)

ps. Eipä malttanut mies kauaa lepäillä kotona, vaan jo eilen lupautui tuttavalleen töihin kun tämä kyseli. Kiltisti raahasi itsensä työmaalle klo 05 aamulla, joten aika repimistä se on tuokin :p Kuitenkin tämä on vain väliaikaista, kunnes jotain muuta löytyy ja plussana sentään inhimilliset työpäivät (max. 12h). Ja rahahan on aina tarpeen, kun tuli varattua järvenranta-mökkikin juhannukseksi. Muutoin jäisi sekin reissu väliin :(