Torstai 18.5

Kampaajalla tuli käytyä ja nyt on uusi tukka. Olin radikaali ja otin sen kauan harkitsemani otsatukan, takaa lähti 10cm pois (eikä näy missään) ja sivuja kerrostettiin. Olen oikein tyytyväinen leikkaukseen, tällaisesta kun olen haaveillut jo vuosia. Myös kasvohoito oli taivaallinen, varsinkin hieronta-osio... meinasin nukahtaa kesken käsittelyn. Voisipa vaikka ottaa tavaksi käydä tuolla kerran kuussa, tosin kukahan sen lystin maksaisi... Äitienpäivä joka-kuukautiseksi?
Aloitin eilen tekemään Neidille pitsineuletta ja purin sen samantien pois. Vääränlainen lanka ja liian paksut puikot tekivät neulomisen niin hankalaksi ettei tuota kyseistä ohjetta pysty noudattamaan. Pitänee sittenkin tehdä se palmikkoneule mitä suunnittelin, ja ostaa toisenlaista lankaa pitsineuleeseen. Rahaa palaa... Ehkä pääsen kuitenkin helpommalla kun käyn tähän hätään ostamassa Prismalta halpis-neuleen, tarkoitus on nimittäin saada jonkunlainen asuste H&M:lta ostamani mekon kanssa serkun lakkiaisiin (3.6). Omatekemä vaan olisi niin... no, oma.
Puikoilla on nyt itseasiassa liiankin monta työtä kesken. Ikuisuusprojekti Fifi2 on hautautunut lankakorin pohjalle, saunasukasta tuli about kokoa 44 joten se odottaa yhden lehtikuvion purkua. Vauvan neule kokoa 74cm taitaa jäädä ikuisesti kesken, eihän se tuolle pojalle edes sovi enää. Jos näissä ei vielä ole tarpeeksi, niin aloitin muutama päivä sitten pipon nuorimmaiselle vaaleansinisestä Nalle-langasta sekä hahtuvapöksyt sinisestä hahtuvasta. Pitäisi varmaan välillä saada jotain valmiiksikin eikä aina aloittaa uutta. Noilla villahousuilla on vähän jo kiirekin, kun ei pikkujätkällä ole kuin yhdet sopivat lyhytlahkeiset . Pitkälahkeisiakaan ei kelien lämmetessä enää viitsi pitää ja kun tyyppi muutenkin konttaa niistä polvet puhki... kun vaan olisi aikaa neuloa. On nimittäin Ässä TAAS flunssassa, valvoo öin ja päivin kun ei saa nukuttua tukkoisen nenän takia ja on tästä syystä kuin pikku piru. Lahkeessa roikkumassa heti jos sylistä lasken, ainoastaan kielletyt jutut saisivat pysymään pois äidin läheisyydestä. Esimerkiksi vesikupin lätsyttäminen on äärimmäisen kivaa, samoin koirien kiusaaminen tai videoiden räpellys. Tyhmä äiti vaan ei anna tehdä mitään noin kivaa. Ja jotta kärsimys olisi taas maksimoitu, tuntuu pienenpieni terävä poskihammas tekevän tuloaan alas oikealle. No, jospa menisi kaikki itkut nyt samalla kertaa.