Maanantai 6.2

Uudistin blogini ulkoasun, saa nyt olla toistaiseksi tämä vaikken aivan tyytyväinen olekaan. Säätäminen vaan on niin hankalaa näiden termiittien hereillä ollessa, eikä isompien nukkuessa (=nyt) pienin vielä antaudu unille, joten pikakuulumisia.

Vauvan allergia-asia on pinnalla edelleen. Kävimme viime torstaina allergiapolilla  prick-testissä ja ravitsemusterapeutin juttusilla. Testissä ei odotettavasti näkynyt mitään. Lääkäri määräsi tehtäväksi vilja-altistuksen ja samalla käynnillä hoitaja sitten koettikin saada Ässän syömään vehnähiutaleista tehtyä puuroa, mutta huonoin tuloksin. Teelusikallisen verran meni kurkusta alas, loput vauveli sylki rinnuksilleen ja yökki lattialle. Sama tahti jatkui kotona altistaessa, mannapuuroa oli kyllä TODELLA mukavaa sotkea pöytään ja lattialle ja syöttötuoliin, mutta suuhun asti sitä päätyi vain atomeja. Tänään soitinkin hoitajalle ja kerroin tilanteen, yksissä tuumin päätimme lopettaa kokeilun kun ei tästä mitään tule. Bataatti olisi listalla seuraavana, ensimmäisen teelusikallisen poju sitä tänään jo sai ja hyvin maistui! Kovin pahoja oireita ei toistaiseksi ole havaittavissa, tosin yökin näyttää jo jotain... Odottelemme siis.

Pakkaset eivät juurikaan meidän elämäämme haittaa, saanpahan hyvällä omallatunnolla lorvia kotona. Jotain tämä sisälläistuminen on saanut aikaankin, siivosin nimittäin lauantaina ison mustan jätesäkillisen roskaa tietokonehuoneesta roskikseen. Kauppakuitteja, lasten rikkinäisiä leluja (jotka piti "joskus" korjata), kirjoja ilman kansia, vanhoja lehtiä. Kaikkea sitä ihminen säilytteleekin, "jos vaikka joskus tarvitaan". Samalla pyyhin pölyjä kirjahyllystä (taivas! en edes mainitse siitä enempää), järjestelin kirjat hyllyyn (pienet innokkaat lukijat eivät sitä osaa vielä tehdä) ja imuroin pakoon juoksevat karvatöllöt nurkista. Oli taas hetken aikaa siistiä.

Ajattelin vielä kirjoittaa imetyksestä sanasen, mutta Ässä vaatii tissiä unikaverikseen sänkyyn enkä voi vastustaa pienen pyyntöä. Jatkan toiste.