Tiistai 13.6

Voi elämä miten ihanaa. Siis oikeesti. Lämpöä riittää ulkona etelänloman verran, ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan vaan saa nautiskella auringosta omassa pihassa. Tosin en nauti, olen enemmän varjoihmisiä sillä tuossa paahteessa tuntuu sulavan aivonrippeetkin. Lempifarkkuni, ne polvesta ratkenneet, päätyivät uusiokäyttöön shortseina. En takuulla ole mikään hehkeä näky makkaroineni, mutta hitot siitä. Omatpahan on eikä varastetut.
Kesä ei suinkaan ole ainut nautinnonaihe tällä hetkellä. Posti toi nimittäin viimein sen kauan odotetun lelun rikkimenneen tilalle ja olemme päässeet leikkimään upouudella Canon Powershot A620:lla. Toi on siis aivan upee. Olen myyty! Nyt kun vielä oppisi käyttämään sitä, kaikkine säätöineen. Ainakin automatiikalla onnistuin napata muutaman kuvan, täytyy jatkaa harjoituksia tässä illan mittaan.
Hankintoja on tullut tehtyä muitakin tässä viime aikoina. Kälyltä sain kivan lipaston tietokonetavaroille, anoppi raivasi komerostaan Elfa-korihyllyn ja antoi sen meille sekä muuta pientä kivaa. Vaatepaketti tuli tänään Ellokselta, sisältäen vaatteita lapsille. Joukossa oli niin suuria pettymyksiä kuin aivan mahtavia yllätyksiäkin, joten kovin on vaihteleva tuo Elloksen laatu. Ainakin minä olettaisin housujen olevan edes reunoistaan huolitellut jos niitä nettikaupassa myydään. No, onneksi muut olivat kohtuullisen siististi tehtyjä.
Mutta riisi ilmoittelee itsestään kattilassa, menenpä valmistamaan sille kaveriksi pihvejä kermakastikkeella. *kuolaten näppikselle*