Torstai 4.5 (veljeni 22v, onnea hälle!)

Kylläpä tuli taas todella ihana fiilis, kun huomasin unohtaneeni ruokkia lapsosen. Jippii. Ei oikein vieläkään ole hallinnassa tuo kiinteiden antaminen, kun 10kk ruokin jätkää lähes pelkästään rinnalla... No, nyt on poitsulla masu täynnä ja leikkii jälleen tyytyväisenä.
Aamupäivä meni taas huiskeessa. Ensin isommat ipanat kahdeksaksi tarhaan, onneksi tämän suoritti mies minun valmistautuessa neuvolakäyntiin. 1-vuotisneuvolassa olikin vakitädin lisäksi opiskelija, joka oli - no, vähintäänkin virkaintoinen. Kaikki testit piti saada tehtyä mitä kone tämän ikäiselle ilmoitti, jokainen uusi taito merkattava ja jopa hampaat hän laski :D Oli myöskin naurussa pitelemistä, kun tätönen ilmoitti Ässän pituudeksi 174cm... no juu, ehkä tuon ensimmäisen ykkösen saa kuitenkin jättää vielä toistaiseksi pois ;) Itse terkka ei edes huomannut mokaansa.
Ruoka-asioista tuli sitten noottia oikein urakalla, samoin käyristä. Grrr... hitsi vieköön, poika oli saanut lisättyä painoaan enemmän kuin kertaakaan aiemmin tänä vuonna ja täti vaan motkottaa käyristä! Joo-o, meneehän ne alaspäin ja alarajoilla, mut so what. Meidän lapset nyt vain on tämän mallisia, eikä sitä kasvua edistä yhtään vaikka lappaisin epäsopivia ruokia jätkän naamaan, jos tämä niille on allerginen. Väkisinkin ne näkyvät käyrissä. Piti kyllä oikeasti nipistää suu tiukasti kiinni etten olisi laukaissut jotain epäkohteliasta tuolle intopiukalle terkalle. Oma terveydenhoitajamme sentään positiivisesti kommentoi, ettei painokäyräkään enää ole tippunut vaan edelliskäynnistä pysynyt samassa (-19). Tuoreimmat mitat siis olivat 7995g ja 74cm, päänympärys 46,7cm. Ei vieläkään mennyt 8kg rikki vaikka lähellä oli :p Niin ja rokotusaika varattiin 2 viikon päähän flunssan takia, itse myöskin joudun piikitykseen silloin vanhentuneen jäykkäkouristuksen takia. Onpahan sekin sitten hoidettu taas 10 vuodeksi eteenpäin.
Neuvolan jälkeen ehdimme kotiin piipahtamaan siksi aikaa, että vanhuskoirat pääsivät pissalenkille ja sitten pakattiinkin kolme nuorinta autoon eläinlääkärireissua varten. Testasimme uuden lääkärin ja olikin sen verran hyvä, että uskon jatkossa käyttävämme koirat juuri tuolla. Ystävällinen palvelu, siistit tilat ja oikein kilpailukykyiset hinnat, mitäpä sitä muuta koiranomistaja kaipaa ;) Kaikista koirista täyteltiin esitiedot koneelle, sitten perusteelliset yleiskuntotarkastukset ja rokotus viimeisenä niskaan. Nuorin koira kiljaisi molempien piikkien aikaan, mutta 4v ja 6v vain seisoivat sahapukkeina pöydällä rokotuksen ajan. Sitten poislähtiessä pitikin vähän räyhätä odotushuoneen koiralle... ;) Että se siitä mallikelpoisuudesta :D
Isäntä viihdytti Ässää autossa koko lääkärireissun ajan ja ihan hienostihan tuo olikin jaksanut olla. Kotiin päästyä sitten nautiskeltiin se äidin unohtama ruoka ;) Täytynee reipastua tästä eteenpäin noiden eväiden kanssa. Nyt termiitti pyörii tässä kiusanani, joten kirjoituksesta ei tule mitään. Palailen astialle...