Torstai 27.4

Ässän sairastamisen takia isompienkin hoitopäivä peruuntui, joten tässä kotosalla ollessa on aikaa neuloa ja päivittää blogia ;) No ei ihan oikeasti olisi, mutta jälleen siivousta pakoillessa keksii mitä vain muuta tekemistä...

Pari viikkoa sitten ostin kaupasta 10 kerää lankaa Esikoisen palmikkoneuletta varten. Harmittavasti projekti odottaa sopivan kokoisten puikkojen ilmaantumista käsityökoriini, vielä toistaiseksi olen saanut odotella turhaan. No, jospa tämä Samos vielä paidaksi muuttuisi.

72119.jpg

Neulomisvimma oli kuitenkin liian kova odotukseen, joten välityöksi (niiden lukuisten muiden keskeneräisten lisäksi) ostin lankaa saunasukkia varten. Olen lopen kyllästynyt tavallisiin villasukkiin mutta näissä on sitä Jotain. Saa nähdä pidänkö sukat itse vai raaskinko antaa ne äitienpäivälahjaksi äidilleni ;)

72120.jpg

Pikkuipanaisen 1vee-synttärit lähestyy kovaa vauhtia ja koska lelua ja sisävaatetta on liiankin kanssa, päätimme satsata kunnon lenkkareihin. Mieluummin tällaista tarpeellista lahjaa, kuin kaapin perille joutavaa turhaketta... Pikkupopojen koko on 19.

72121.jpg

Ja tutkittavaksi päätyivät myös uudet Muumi-aurinkolasit. Saa nähdä kauanko pysyvät ehjänä, veikkaan että tämän miehen käsittelyssä eivät hyvinkään pitkään.

72122.jpg