Keskiviikko 5.4

Minulla on menossa vilkas unikausi. Pari yötä sitten synnytin pulskan poikavauvan, ihan suit sait sukkelaan ja helposti. Imettelin sitten onnellisena sitä ja Ässää, kunnes äkkiä tajusin olevani edelleen imetysdieetillä. Huolestuin, miten olen ylipäätään voinut kasvattaa sisälläni (huomaamatta) niin pulskan vauvan. Sitten laskeskelin vielä tarkemmin syntymäpäivää ja huomasin vauvan syntyneen kuukauden etuajassa.
Viime yönä sitten synnytin vaihteeksi pienen tytön. Synnytys oli jälleen helppo ja nopea, vauva vain tuli jostain seisoessani. Kätilö ei meinannut ehtiä koppia ottamaan. Sain vauvan syliini ja hän oli niin suloinen, pieni mutta täysin terve. *vauvakuumeisen huokaus* Muutoinkin yöni ovat olleet vilkkaita. Liekö elämäntilanteesta johtuen, sillä tällä hetkellä poltan rautoja monessakin tulessa. Lasten päivähoitoon tutustuminen on imenyt mehuja varsin tehokkaasti eikä viimeviikkoisesta flunssastakaan olla täysin toivuttu. Miehen työpaikka aiheuttaa harmaita hiuksia, sillä hänelle ei tahdo löytyä rauhallista hetkeä nukkua yötyön tuomaa väsymystä pois. Toivon päivähoidon korjaavan tätä epäkohtaa edes hitusen. Väsymys nimittäin on kammottava mörkö minulle, inhottaa miten uupuneena saattaa sanoa toiselle pahasti eikä muutenkaan jaksa panostaa parisuhteeseen. Meillä kun kerran sellainen on, niin pidän siitä kynsin ja hampain kiinni!
Lisäksi vielä harrastelen koiran kanssa kerran viikossa, käyn Perustietoa imetyksestä -kurssilla (jonne muuten pitäisikin kirjottaa oma imetystarina, apuva, missähän välissä) ja tokihan kotikin olisi kiva pitää edes siedettävässä kunnossa. Palava halu tehdä käsitöitä muistuttelee myös aika ajoin, mutta toisaalta koetan löytää aikaa käsitöille vaikka väkisin, sillä ne toimittavat terapian virkaa minulle. Nyt on puikoilla pipo neidille, mutta blogaan siitä sitten vasta valmiina ;)
Kaikesta kiireestä huolimatta olo on harvinaisen tasapainoinen. En pidä keväästä enkä loskan lentämisestä, ahdistun yleensä keväisin, mutta nyt tuntuu ihan hyvältä. Ehkä se kesäkin joskus ovelle kolkuttaa.