Torstai 25.5

Pääsinpä taas näyttämään hyvämuistisuuteni maanantaina, kun autoa purkaessa nostin kameran "hetkeksi" katolle... Siellähän se oli vielä edelleenkin eilen, kun isäntä töistä kotiin kurvasi. Oli sentään juuttunut kattokaiteiden väliin eikä tipahtanut, mutta mitä iloa moisesta, kun ei kahden kostean päivän ja yön jälkeen masiina älähtänytkään. Olisi nyt sitten vaikka samantien pudonnut ja mennyt tuhannen pirstaleiksi. Harmittaa kyllä toki, mutta toisaalta olihan Sonylla ikää jo liki 3v ja alkoi muutenkin olla tiensä päässä. Seuraavaan kameraan satsataan mahdollisuuksien mukaan hitusen enemmän rahaa (ja valintaan aikaa). Mutta joka tapauksessa kuvaustaukoa tulee ainakin jokunen tovi.
Hahtuvapöksyt ovat edistyneet 12cm pituuteen. Huoh ja puuh, ne eivät valmistu IKINÄ! Poika tarvitsisi oikeasti niitä housuja, mutta aina katoaa joko motivaatio tai aika. Jos joskus saan lapsilta pienen hetken rauhaa, niin en jaksa tehdä mitään tai sitten yksinkertaisesti ei huvita. Yleensä kyllä sitä aikaa ei edes ole... Mielessä pyörii lisäksi muutamakin uusi työ mitä aloittaa, mutta pakko koettaa tehdä edes joku edellisistä valmiiksi ensin.
Anopin muutto lähestyy ja isäntä onkin siellä pakkausapuna. Lauantaina olisi tarkoitus tyhjentää vanha kämppä ja tokihan mies on buukattu töihin jo muutamaa kuukautta ennen. Ei mulla mitään sitä vastaan ole, tietenkään, sillä onhan anoppikin ollut meidän muutoissamme apurina, mutta vähän tahtoo aika käydä pitkäksi kotioloissa. Muutenkaan ei tuota yhteistä aikaa hirveästi miehen kanssa ole, vaikka eilen kävimmekin hoitamassa parisuhdetta ravintolassa. Itselläni meni kyllä koko reissu vähän penkin alle, kun mielessäni pyöri vain pikku-Ässän pärjääminen mummon hoivissa (hyvin oli kuitenkin mennyt) ja tokihan mahaankin koski koko illan, jännitystä tai mitä lie. Nyt kuitenkin tietää, että lapset pärjäävät hyvin mummon kanssa, niin uskaltaa ehkä toistekin heidät hoitoon jättää. Mikäli mummo siis ehtii, tuntuupa hälläkin kovin tiukka aikataulu olevan töiden ja harrasteiden parissa.
Jahas, pikkumies nukkuu vielä ulkona joten olisi hetki aikaa vaikka neuloa. Pakko repiä sen verran itsestään irti jos meinaa joskus saada noita pöksyjä valmiiksi. Palailen paremmalla ajalla :)