Lauantai 13.5

Tapahtui eilen:
Klo 17.15 suihkuun
klo 17.40 isäntä herää "päiväuniltaan" (6h kestäneiltä) lapsenvahdiksi, minä meikkaan ja vaihdan vaatetta.
klo 18.45 kyyti tulee, matkan varrelta nappaamme pari mammaa mukaan.
klo 19.10 perillä Amarillossa. Muut ovat jo paikalla, tilaamme juomat (minä siiderin  ;)) ja rupattelemme vapautuneesti. Paikalla on 9 henkeä joista osalla ihana vauvamaha. Vilkuilen ihan vaan || näin vähän kateellisena. Tilaamme ruuat ja jatkamme jutustelua. Tunnelma on mukava.
klo 20.10 maita ruokani saapuu. Sain karsittua lista-annoksesta porkkanat ja kananmunat pois, ruoka maistuu taivaalliselta ja syön sitä hyvällä omallatunnolla. Lautanen tyhjenee vauhdilla, samalla jutustelemme taas mukavia mammojen kanssa.
klo 20.45 olen syönyt lautasen tyhjäksi ja piipahdan pikavisiitillä Anttilassa ;) Saan helposti pikkurepussani salakuljetettua ravintolaan 4 pulloa siideriä, tosin niitä en sisällä juo. Muut tilaavat jälkiruoat, minä maistelen minttusuklaasiirapilla ja alkoholilla maustettua kahvijuomaa. Alkaa väsyttämään.
klo 21.15 aikoihin poistumme ravintolasta, masukkaat ja autoilevat suuntaavat koteihinsa. Meitä jää kolme mammaa jatkamaan iltaa torille. Juomme teinityyliin pussikaljaa (no, siideriä) ja juttelemme kovaäänisesti kaikesta, välillä meinaamme tikahtua nauruun.
klo 23.00 maissa alkoa tulla kylmä ja piipahdamme Amarillossa juomassa yhdet siiderit. Itseäni alkaa koti-ikävä vaivata ja rinnatkin ilmoittelevat pojan ruoka-ajasta herumalla ikävän tuntuisesti. Onneksi paita säilyy kuivana.
Tapahtui tänään:
klo 00.05 alkaa väsy vaivata ja lähdemme bussipysäkille.
klo 00.20 bussi lähtee kohti kotia.
klo 00.55 oma koti kullan kallis! Jutustelen hetken miehen kanssa, käyn suihkussa ja juon melkein litran vettä. Hirveä jano.
klo 01.45 painun pehkuihin.
klo 01.55 Ässä herää syömään ja annan hälle tissiä. Edellisestä siideristä on kuitenkin kulunut jo kolmisen tuntia... maitoa suihkuaa niin, että pieni saa vatsavaivoja. Isi jää niitä hänen kanssaan valvomaan, itse nukahdan rättipoikkina puoli kolmen maissa.
klo 07.00 Ässä herää uuteen päivään ja kiivaan sananvaihdon (isännän kanssa) jälkeen toimitan pikku-hepun olkkariin leikkimään ja itse perässä sohvalle torkkumaan. Suututtaa ja kiukuttaa kun en saa nukkua pitkään niinkuin oli tarkoitus.
klo 11.40 saan Ässän päikkäreille ja pääsen käyttämään koiria. Isäntä herää.
klo 12.10 palaan lenkiltä.
klo 12-15 mökötystä, mykkäkoulua ja koneella istumista. Huokaus.

To Be Continued...