Torstai 13.10 

Ikealla tuli käytyä juu. Ja sinne sitä rahaa sitten paloikin, ensimmäisen kerran huumassa ostimme monenlaista tarpeellista ja tarpeetonta pikkutavaraa, mm. Ikea PS Fångst -lokerikon, Trofast-laatikon vaippasankoksi, 2 Gosa Blinka -tyynyä, Polarvide-huovan ja Barr-viinipullotelineen. Myöskin valkoista kuultomaalia ja pensseli tarttui mukaan. Kaikkea en edes muista, aivan loistavaa terapiaa tuo shoppailu! Odotan innolla seuraavaa reissua, vaikkakin siihen saattaa mennä jonkun aikaa. Ei mikään ihan halpa harrastus ;)

Mummolassa viikko meni nopeasti. Lapset viihtyivät, pihan leikkimökki joutui ahkeraan kulutukseen ja minäkin nautin omakotitalon rauhasta. Jopa niin paljon, että pieni palo jäi kytemään omasta... No, ehkä sitten joskus.
Tiistaina äitini varasi omalta kampaajaltaan ajan ja Isosisko ja Isoveli pääsivät ensimmäistä kertaa elämässään ihan oikeaan parturiin. Siistillä tukalla olikin sitten kiva olla :) Myös minä pääsin kaunistautumaan (hah!) perjantaina, kun äitini antoi lahjakortin kyseiseen liikkeeseen ennakkosynttärilahjaksi. Ihan kiva, kuontaloni kaipasikin piristystä :) Hieman väriä, pari mustaa raitaa ja kerroksittainen leikkaus saivat pään näyttämään jopa siistiltä.

Lauantaina ajelimme sitten 300km kotiin. Ilta kului leipoessa kakkupohjia ja siivotessa, minä heiluin imurinvarressa ja äitini hääräsi keittiössä. Ihanaa että hän pääsi auttamaan! En millään olisi saanut kaikkea valmiiksi ajoissa.
Äiti lupasi jo aiemmin viikolla, että saisimme lähteä lauantaina miehen kanssa ravintolaan juhlistamaan 4v-hääpäiväämme (jonka siis vietimme tänä vuonna eri osoitteissa), mutta kuinkas sitten kävikään :p Pitkän autossaistumisen ja siivouksen takia olin niin naatti, ettei huvittanut lähteä yhtään mihinkään. Niinpä noudimme lähipizzeriasta pizzat ja kebabit ja nautimme rauhallisesta illasta kotona :D Meneehän se näinkin, vaikka toisaalta hieman jälkikäteen harmitti, kun niin harvoin saamme lastenhoitoapua, niin sitten ei sitä tule käytettyä. No mutta ehtiihän tuota.

Sunnuntaina teimme vielä kakunkoristelut ja viime hetken siivoukset. Kahden jälkeen alkoi tulla tytön synttärivieraita, ihan vaan lähimpiä sukulaisia. Neiti oli kovin otettu huomiosta ja repi innoissaan paketit auki. Oli nuken kantoreppua, nukenvaatteita, tarroja ja tarravihko, muovieläimiä ja karkkia. Paketteja tuli tällä kertaa ihan sopivasti, ei liikaa. Varsinaisena syntymäpäivänä, tiistaina neiti sai vielä postin kautta pari lahjaa ja korttia, sekä meiltä vanhemmilta ja veljiltä nuken keinun/syöttötuolin. Kovasti ovat nuo nuket nyt pop.
Tiistaina oli myös neidin ja Vauvan yhteisneuvola. Kummankin kanssa kaikki hyvin, tärkeät mitat neidillä 13kg ja 97cm (sirpakka edelleen mutta kasvaa tasaisesti omaa käyräänsä) ja pojalla 7145g, 67,1cm ja päänympärys 43,3cm. Tyttö sai piirrellä ristejä paperiin, tehdä palapeliä ja kertoilla juttuja. Poika puolestaan sai piikin reiteen, mitä ei edes huomannut. Ei siis mitään mainittavan arvoista.

Eilen mies särki jo paranemassa olleen selkänsä toistamiseen. Pinna on välillä tiukalla ja oma aika hukassa, joten näin sitä pitää kukkua puolille öin, että saa edes jotain aikaiseksi. Kyllä tämä tästä. Joskus. Toivottavasti.

Nyt unta palloon, toivottavasti edes tärkeimmät kuulumiset muistin kirjoittaa.