Lauantai 6.5

Olipas mahtavan lämmin päivä tänään, suorastaan kesäinen! Vielä toissapäivänä puut olivat aivan paljaita, tänään jo reiluilla hiirenkorvilla. Hullulta kyllä tuntuu, kun paikka paikoin näkyy lumikasoja tien varsilla ja talojen pihoilla, mutta silti on suorastaan helle... Kaivoinkin jo shortsit esille ja annoin lapsille luvan kirmata etupihalla t-paitasillaan.
Pidimme palaveria imetystukiryhmän vetäjien kanssa ensi syksyn vetovuoroista ja muista yleisistä toimintaan liittyvistä asioista. 2,5 tuntia hujahti kuin siivillä mukavien ihmisten seurassa, jutellen leppoisasti ja siemaillen kahvia ja mehua. Huomenna olisikin sitten viimeinen kurssipäivä, jonka jälkeen olen virallisesti peruskoulutettu imetystietouden osalta. Hassua, mutta tuntuu ettei päähän ole jäänyt mitään... kai ne sitten tilanteissa muistuu mieleen, ainakin toivon mukaan.
Hieman huoltakin mahtuu tähän päivään... löysin toiseksi vanhimmalta, 8,5-vuotiaalta koirarouvaltamme peukalonpään kokoisen patin mahasta, nisäkasvain. Jäämme nyt hetkeksi seuraamaan tilannetta ja mikäli pahkura kasvaa (ja varmasti jo ennen sitä) käymme näytillä eläinlääkärissä. Toisaalta tekisi mieli heti leikata pois, mutta ajatuskin 300-400e lisämenoerästä hirvittää... ei ole halpaa tämä koiranpito. Ehkä kuitenkin katsomme ainakin kuukauden tuota kehitystä ennen leikkauspäätöstä. Sen verran kuitenkin jo mietiskelin, että jos koira joudutaan nukuttamaan, niin samalla tehdään sterilisaatio sekä hammaskiven ja napatyrän poisto. Kaikki samalla kertaa.
Toivottavasti rouvakoira saa elää vielä tämän kesän onnellisena kanssamme ja mieluiten vielä mooonta lisää. Rakas ensimmäiseni.