Keskiviikko 10.5

Tänään olikin hieman viileämpi päivä. Enpä tajunnut sitä etukäteen tarkistaa, joten lapset lähtivät varsin vähillä vaatteilla hoitoon... no, eipä nuo valittaneet että kylmä olisi ollut. Onneksi sentään pitkälahkeiset housut ja paidat oli päällä. Ässä-parka vaan meinasi paleltua, kun kävelimme isompien hoitopaikalta kaverilleni noin kilometrin matkan :( Kävelin sentään aika ripeää vauhtia ja aurinko paistoi suuren osan matkasta.
Kaverilla vierähtikin aikaa. Juorusimme, hoitelimme ipanoita (hänellä kaksi nuorinta 4kk ja n. 1v8kk ikäiset tytöt) ja paransimme maailmaa. Että tekikin hyvää! Jossain vaiheessa saimme päähämme lähteä kaupungille shoppailemaan ja ajatuksen toteutimme kun lapsoset alkoivat väsyä. Ajoitus oli täydellinen ja koko sakki nukahti jo matkalla, viimeinen sitkeä sissi bussissa. Olipas nautinto syödä kaikessa rauhassa, joskin Mäkkärin roskaruokaa mutta kuitenkin. Pienet ne on kotiäidin ilot.
Ensin kolusimme tiemme H&M:lle. Minun EI PITÄNYT ostaa mitään, mutta tietäähän sen kuinka käy kun lähtee vaatekauppaan ja tilillä sattuu olemaan vähän euroja... Jep. Tuhlasin. Nyt koitan järkeillä itselleni että lapsethan tarvitsee vaatetta ja eihän nuo kalliita edes olleet, mutta kun sitä rahaa olisi pitänyt säästää muualle... tehty mikä tehty kuitenkin, ja ah niin ihania löytöjä tein ettei rajaa.
HenkkaMaukalta siis lähti mukaan t-paita neidille (rimpsuhihoineen), kaksi perus-t-paitaa isommalle pojalle, housut tytölle, sukkia molemmille isommille ja Ässälle college-puku, mitä itse asiassa lähdin tuolta hakemaan ;) On muuten ihan poitsulle sopiva puku, harmaansävyinen Superman-asu :D Selässä ässä ja kaikkea. Kyllä nyt jätkän kelpaa.
Hemarilta suuntasimme vielä Lindexille, mistä nappasin tarjousrekistä kahdet shortsit ja kukkakuvioiset pitkät housut Neidille. Näistä sain toiset shortsit kaupan päälle. Toisaalta löytyi vielä aivan mahtava t-paita tytölle. Samassa rakennuksessa olevassa lelukaupassa pyörähdimme myös, mukaan sieltä tarttui muoviset kylpysammakot (aivan mahtavan näköiset!), muovilapiot kaikille (näistä kun tulee aina hiekkiksellä tappelu) sekä sinisiä kiviä + pari simpukankuorta koristeeksi erääseen ihanaan maljakkoon, joka on täytettä odotellut viimeiset puoli vuotta hyllyssä.
Oli jotenkin vapauttavaa ja puhdistavaa shoppailla mielensä kyllyydestä, kunpa vaan voisi tehdä tuota useamminkin! Harmi vaan, että ihmisen pitää syödäkin.