Tiistai 21.3

Huh hulinaa. Viikonloppu tuli ja meni, siivoamisen ja koiranäyttelyn merkeissä. Nyt on lasten vaatekomero piiitkästä aikaa siisti, pienet poissa ja sopivat särmästi riveissä. Silmä lepää ;) Olen sellainen hassu kontrollifriikki, että lattiat saavat olla sekaisin, lelut hujan hajan, mutta jos komero on epäjärjestyksessä tuskastun valtaisasti. Tosin kun tarpeeksi monta kertaa on astunut legon päälle tai potkaissut varpaansa kipeäksi leikkiautoon törmättyä, alkavat ne lattialla seilaavat tavaratkin ärsyttää... mutta sitä odotellessa ;)

Koiranäyttely meni paremmin kuin odotin. Koira-kuopuksemme sai arvosanan Erittäin Hyvä ja sijoittui kolmen koiran joukosta kolmanneksi (heh), mutta olen oikein tyytyväinen ja iloinen kakaramme kehitykseen. Ensi näyttelyyn tungemme pumpulia turpavärkkiin ja liimaamme 8,5v-vanhukselta lainakarvoja turkkiin, katsotaan mitä tuomari sitten sanoo :D No, vitsi vitsinä.

Pakko myöntää. Vauvakuume-paholainen on riepotellut mua jo useita viikkoja eikä helpotusta näy! (Kiitos vaan rakas ystäväni Supermutsi ;p) Minä kun kuvittelin että S olisi meidän viimeinen... Kakat, biologinen kello tikittää niin ettei omia ajatuksiaan tahdo kuulla. Vielä kun tuo kyseinen kello hoitaisikin nämä kaikki jo olemassa olevat lapset niin mikäs tässä olisi lisää tehdessä... Ja jos meille vielä neljäs lapsi tulee, niin millä ihmeellä liikumme? Ei 5-paikkaiseen farmariimme enempää lapsia sovi. Puolet lapsista kattotelineille istumaan? Äh, miksi edes pyörittelen ajatusta päässäni, eihän koko raskaus ole mahdollista ennen Ässän vieroitusta eikä sitä nyt tule tapahtumaan piiiitkään aikaan. Täytynee tehdä niinkuin Anna ehdotti ja hankkia koira *wirn* Eihän noita vielä ennestään yhtään olekaan... ;D