Torstai 24.11

Onpas kulunut aikaa viime päivityksestä. Hulinaa ja huisketta on riittänyt, on sairasteltu ja nukuttu huonoja öitä. Aika yksinkertaisesti on mennyt muuhun, mutta nyt päätin että pakko on jotain rustailla ennenkuin kaikki katoaa mielestä.

Järjetön siivousvimma ajoi minut vihdoin valitsemaan "parhaat päältä" lastenvaatteista ja pistämään loput kirppikselle myyntiin. Viikkovuokra oli 23 euroa ja käteen jäi 9e, eli ei mitään kamalan kannattavaa mutta sainpahan omat pois ja vähän ylimääräistäkin. Ja ennenkaikkea sain hävitettyä edes osan vaatteista. Nyt eteisessä odottaa vielä 3 muovikassillista vientiä Spr:n kirppikselle, tehköön niille mitä haluaa. Haluan ne vain pois silmistäni! Hyvä vaan jos muutama euro menee hyvään tarkoitukseenkin.

Tänään saimme laitettua jouluvalot ikkunaan. Näyttää kivalta, ainakin näin sisäpuolelta ;) Jollain tavalla täytyy koettaa tätä matalaa mielialaa nostaa ylemmäs. Muita joulukoristeita en vielä laita, ehkä sitten joulukuun alussa. Tulisi nyt edes pysyvät lumet, valaistuisi hieman tuo ulkomaailma ja loppuisi tuo kuran kantaminen sisälle. Väsyttää niin tämä jatkuva siivoaminen, kun valmista ei tule koskaan. Toisaalta taas siivoaisin oikein mielelläni, jos vaan kukaan ei keskeyttäisi vähän väliä ;)

Tuntuu kyllä oikeasti välillä, että olen totaalisesti sekoamassa. Saatan olla huippuonnellinen ja iloinen ja hetken kuluttua jo itken ahdistuneena. Mielialat sahaa laidasta laitaan, masentaa ja ahdistaa, toisaalta taas kaikki on hyvin. Onneksi ensi viikolla on kilpirauhasarvojen kontrolli, ainakin yksi mahdollinen aiheuttaja sitten tarkistettu. Tosin epäilenpä, että tämä on enemmänkin pään sisäinen juttu kun mistään fyysisestä sairaudesta johtuvaa... Huokaus. Ainaista taistelua tämä elämä.

Ilopillerini ja onnenlähteeni eli Vauva täyttää viikon päästä 7kk. Aika menee hurjan nopeasti! Kiinteitä ei mene vieläkään kun max. puoli purkillistä päivässä, koska heti soseiden aloituksen jälkeen alkoi pienelle kivuliaat ilmavaivat, jotka pistivät meidän yötkin ihan ranttaliksi. Lisäksi porkkana taitaa tehdä poskien punoitusta reppanalle, liekö allerginen kuten isänsä (tosin hän vain raa'alle). Varmuuden vuoksi olenkin välttänyt kaikkea runsaasti ilmaa muodostavia ruoka-aineita (kuten herneet, sipulit, kaalit, paprika) mutta siitä huolimatta kipristää. Kahvi pitäisi vielä jättää pois, mutta kun olen juuri jäänyt siihen koukkuun...

Vauva harjoittelee kovasti konttausasentoa. Muuten ei juurikaan liiku, kierii kyllä kumpaankin suuntaan ja vaihtaa paikkaa, mutta ei varmaankaan tietoisesti. Kaikki möykkäävät lelut on pop, samoin pienet yksityiskohdat. Kiljahtelee ja seurustelee kovasti, silloin kun ei mahanpurut vaivaa.

Olen pitänyt vuorokauden irkkitaukoa. Mieli halajaa koko ajan tarkistamaan mitä muille kuuluu. Addikti mikä addikti, on se vaan myönnettävä. Miten sitä voi jäädä tuollaiseen virtuaalimaailmaan noin koukkuun? Tosin, kaikki suosimani kanavien irkkaajat ovat todellisia henkilöitä, en usko että kukaan jaksaisi niin kauaa pitää kulisseja yllä kuin mitä olen heitä tuolla "tuntenut". Osan olen henk.koht. tavannutkin ja ihania ihmisiä ovat, niin livenä kuin irkkiseuranakin! Kovasti paljon saan heiltä apua ja tukea asiaan kuin asiaan, voin ystäviksi monet heistä lukea. Tästä syystä en kokonaan pysty irkkiä jättämään, mutta vähentää toki pitäisi. Seli seli, mutta niin se vaan on ;)

Nyt katkesi ajatus kun S heräsi, siispä pelastamaan pikkuinen vauva isosta pahasta pinnasängystä ;D