Tiistai 20.9 

Autoilua

Lauantai-iltana kävimme hetken mielijohteesta koeajamassa erästä VW Golfia lähikunnassa. Auto oli siisti, suht vähänajettu ja mieheni ihastuikin siihen samantien. Itse epäröin pitkään, enkä vähiten sitä, että auton hinta ylitti budjettimme 300 eurolla. Sunnuntaina jo hetken aikaa mietimmekin peruvamme kaupat... Onneksi emme sitä tehneet. Eilen ajoimme anopin autolla tekemään kauppakirjat ja hakemaan valkoisen unelman. Olin yhtä hymyä koko kotimatkan, kyllä tuo vaan on hieno :)) Entinen Mitsu näyttää nyt ihan romuautolta tuon rinnalla. Nyt alkaakin miettiminen mihin vanha romu laitetaan :p

Vauvamme tervehtyy

Vauva alkaa selvästi olla taas terve. Yöunet ovat pidentyneet entiselleen, melkein pidemmiksikin. Viime yön saldo oli yhtenäistä unta klo 22.30-06. Tuossa ajassa sain kyllä itsekin levätä, vaikka herääminen taas aamulla hankalaa olikin :p Kello oli soimassa seitsemältä kerhon takia, mutta painelin vain torkkua ja nousin lopulta kahdeksan jälkeen. Ja kerhoon jäi menemättä, kun en jaksanut alkaa kiirehtimään vastahakoisia lapsia enkä herätellä Vauvaa (nukkuu edelleen yöunia).
Esikoinenhan pukee pääasiassa todella hienosti itse, varsinkin silloin kun haluaa. Nyt eivät vaatteet millään halunneet mennä päälle, sukat oli väärinpäin eikä pikkuhousuja muka löytynyt (sukkahousujen alla). Päättelin tästä, ettei tyttö tosiaan edes jaksa lähteä kerhoon eikä tuo ole mikään ihmekään; eilinen oli sellaista haipakkaa. Neiti oli ensin srk:n kerhossa klo 9-11.30, sieltä suoraan bussilla kaupunkiin rahaa nostamaan (auton myyjä ei kelpuuttanut kuin käteistä), pankista Sokokselle namipussit ostamaan. Jäi vähän luppoaikaa ennen bussin lähtöä, niin menimme Trubelle kahville. Esikko ja isompi poika söivät viinerit ja joivat mehua, itse otin kaakaon. Nuorimmainen jäi ihan äidin tissin varaan ;)
Trubelta hyppäsimme melkein suoraan bussiin, sopivasti lähti ja vei ihan perille asti. Rankka päivä vaati veronsa ja välipalan jälkeen kaatui ensimmäisenä Poika sänkyyn, sitten itse sammuin Vauvaa syöttäessä ja herätessäni huomasin tytönkin uuvahtaneen kesken videon :D No, hyvä sinänsä, jaksoivatpahan ainakin tapella matkan autoa ostamaan ;)

***

Tytön 4-vuotissynttärit lähestyvät kovaa vauhtia ja niiden eteenkin pitäisi jotain tehdä. En ole vielä suunnitellut tarjoamisia sen enempää kuin siivonnutkaan. Kiire tulee taas :S Haluaisin tänä vuonna ottaa kakun ihan leipomosta, mutta katsotaan mitä sanoo rahatilanne. "Ylimääräiset" rahat kun meni nyt tuohon autoon. Ehkä teen tänä vuonna kakun itse, mutta vähän erilaisen kun yleensä... jotain vaihtelua kaipaan siihen ainaiseen kermakakkuun. Tahtoisin myös kokeilla jotain hieman karpimpaa.
Siivouksen ajattelin hoitaa niin, että järjestelen mahdollisimman paljon kuntoon ennen mummolareissua (30.9-8.10) ja sieltä tultua vain imurointi ja luuttuaminen. Tämäkin on vain helpommin sanottu kuin tehty, jostain syystä en saa nyt itsestäni mitään irti. Isoin homma olisi kai järjestellä pöytäpinnat siisteiksi, niihin kun tuppaa kertymään jos jonkinlaista roinaa. Jääkaapin putsauskin pitäisi muuten lisätä ToDo-listaan...
No, pikkuhiljaa. Tulee ne synttärit vietettyä vaikka koti ei olisikaan niin tiptop.