Tiistai 25.4

Vein tänään isommat tarhaan ja kävelin kuopuksen kanssa avoimeen päiväkotiin. Siellä olikin tänään vapputunnelmaa, ohjelmaan kuului kasvomaalausta ja ongintaa halukkaille. Ässälle koitin jotain tuhrata naamaan, mutta hänpä hinkkasi ne samantien pois. No, tulipahan edes yritettyä. Onginnan alkaessa heppu nukahti tissille, joten se siitä ;) Taisipa tuo kyllä muutenkin olla suunnattu hieman isommille, lakupatukoineen ja tarroineen. Tokihan äiti olisi voinut uhrautua poikansa puolesta syömään melkein mitä vain...

Reippailinkin tänään oikein urakalla, kun hain muksut kävellen hoidosta. Matkaa sinne on kilometrin verran ja pari ylämäkeäkin sattuu reitille, mutten antanut sen häiritä. Olikin aivan ihana keli kävellä, tuosta jopa ihan nautti. Myöskin Ässä viihtyi rattaissa hyvin sangon ja lapion kanssa, pystyi jopa ilman käsineitä pitämään kun oli niin lämmintä. Ihanaa, tulisi vain lisää tällaisia päiviä!

Nyt lapset riehuu tuolla ihan mahdottomina. Mua odottaa ruoanlaitto, imurointi ja lattianpesu, sekä munkkien leipominen Ässän syntymäpäiviä varten. Pikkuheppuhan tulee vappupäivänä jo vuoden. Kovasti mennä viipottaa muiden perässä ja seurailee isompien leikkejä. Mun pieni vauvani... :´)